How we work

De Johnny Doodle Foundation staat voor persoonlijk contact en transparantie. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact met de boeren en hun gezinnen op te bouwen en de lokale gemeenschap verder te helpen. Dit betekent dat wij niet alleen financiële ondersteuning bieden, maar daadwerkelijk zorgen dat belangrijke projecten worden uitgevoerd en afgemaakt. Het Johnny team brengt minimaal eenmaal per jaar een bezoek aan de cacaoboeren.

De Johnny Doodle Foundation vindt het belangrijk om donateurs en sympathisanten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en successen die worden bereikt. Daarom zijn de resultaten van de projecten die samen met de cacaoboeren worden gerealiseerd terug te vinden aan de binnenkant van de chocoladewikkels.

Zodra het team in Ghana is geweest om een project uit te voeren, zal de fotografie aan de binnenkant van de wikkels veranderen. Zo kan iedereen altijd zien waar het geld naar toe gaat. Ook kunnen de persoonlijke verhalen van het team worden teruglezen onder het kopje ‘Journal’.